Det blir en dag på strandbibliotekeeet (sjöng Tomas Ledin nästan)

Hej december, soliga sandstränder känns långt borta, jag vet. Men snart är det kanske dags att börja planera sommarsemestern, och då vill jag slå ett slag för staden Istres på Franska rivieran. Jag har förvisso aldrig varit där, men i Elle Interiör nr 7/2013 läste jag hur designern Matali Crasset skapat ett strandbibliotek i denna stad. Och då vill man ju genast åka dit, inte sant?

bibliobeachStål + tältduk + 350 böcker (bl.a. Georges Perec och Jane Austen som är Crassets bidrag), det kan ju inte bli annat än succé känner jag? Fint initiativ hur som helst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s