Såg ni, #boblamb 2014

Listan över bokbloggambassadörerna för år 2014, det vill säga fjärde varvet, har publicerats, såg ni det? Tycker det är speciellt kul att se lite finlandssvenskt bloggarblod med i gruppen, i form av Boktok73 såklart. Även Mind the Book är med, ända från London! Camilla som jag läst och kommenterat hos sedan tidernas begynnelse, som det känns som om jag har träffat även om jag faktiskt aldrig gjort det. Hade liksom tänkt att jag kanske inte har tid och råd att åka till bokmässan nästa år, men känner redan hur det beslutet börjar svikta…

*) #boblamb är den ”officiella” hashtaggen på Twitter, härledd ur den äldre hashtaggen #boblmaf som naturligtvis står för bokbloggarmaffian.

2 tankar på “Såg ni, #boblamb 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s