Det sista som överger bokmalen är hoppet

20131210-130724.jpg

Jahapp, de här böckerna ska jag utan problem hinna klämma före jul och solsemestern (med egen bokhög, bien sûr!), eller hur? *skrattar gällt*

22 tankar på “Det sista som överger bokmalen är hoppet

 1. Men du vet ju hur det är, man kan inte komma dragande med sånna petitesser som förnuftbaserade argument när det gäller väntande bokhögar… *klickar mig vidare till närmsta nätboklåda*

 2. Vilken rolig kommentarstråd här ovan, haha! Och jag råkar veta att den första har korta kapitel, luftig text och – eh – superbt innehåll. 😉 Själv läser jag den numera på en pisskvart men jag kan den ju i princip utantill så jag kanske ska eh, ja, smyga härifrån igen. Själv är jag mest stressad över en ny grej i mitt liv, eller nygammal: BIBBLANBÖCKER! Sedan jag började som timmis på bibliotek tidigare i höstas har plötsligt hemmet ockuperats av biblioteksböcker. Men eftersom jag nästa år har som motto att läsa DE BÖCKER JAG HAR HEMMA (har man inte det varje år förresten?) så har jag nu sluttampen av året på mig att avverka de sista ca åtta biblioteksböckerna innan jag i frid och fröjd kan fortsätta läsa rec.ex, hyllvärmare och cut the crap-böcker. Frid och fröjd? Nä, jag kommer ju fortsätta jobba på bibliotek, dvs utsättas för samma sak som en whiskyflaska för en alkoholist – lockande, pockande, ljuvliga böcker i drösar. Oj vilken lång och extremt störd kommentar. Jag skyller på att jag är nervös inför att dra ut en visdomstand imorgon bitti. Hej då! (ännu mer stört, alternativt 40-plussare-ej-van-vid-internets-sociala-koder att avsluta en kommentar med hej då).

  • Hahaha, jag hade ju ”varnats” för lång kommentar, men fick ändå fnissa! ❤ Nu jobbar jag ju själv inte på ett bibliotek, men reservationsavgifterna slopades ju i somras, så även jag haffar hem böcker i tid och otid… Klickar bara "Reservera" när jag läser om någon intressant bok på en blogg, och blir sedan helt förvånad när ja får mail om att jag kan hämta ut en bok och ba: "Hmm, vad måne det här är?" 😀

   Fast du om någon har väl faktiskt lyckats med långa köpstopp och att läsa hyllvärmare, I salute you! Lycka till med tanden! Hejdå 😉

   • Haha ja precis! men jag kommer ihåg, back in the days, att sådär långa kommentarer minsann inte var alltför ovanliga. Håhåjaja. 😛 Ja precis, det hände mig också. Jag bara: Reserverad bok, que? Men hämtade så klart lydigt ut den utan att tänka efter närmare på att denna tingest faktiskt ska bli läst också. 😛 Ja, jag har ju tidigare lyckats med både köpstopp och hyllvärmare, till min stora fasa/chock/glädje. Frågan är om jag kommer lyckas igen. Weell well, hejsvejs (ännu mer 40-plussare-som-ej-kan-nätets-sociala-koder, denna gång dock helt på skämt)!

    • Biblioteksjobb är helt förödande för alla former av bok- och läslöften! Alla dessa undanskymda godbitar, alla böcker ingen annan lånar (någon måste faktiskt ta ansvar för dem också!), alla dessa böcker som praktiskt taget ropar mitt namn när jag går förbi…

     • Haha jaa fast nu senaste veckorna har jag börjat skriva upp titlar jag vill läsa på lappar och sen för jag in dem i min vill-läsa-anteckningsbok och då blir det lätt att inte låna. Jag MÅSTE helt enkelt fokusera på rec.ex och hyllvärmare under 2014 så jag har inte mkt till val, vi får väl se hur det går, haha.

      • Kan vara bra med riktlinjer, men å andra sidan kanske inte för många, så att du sedan börjar längta efter biblioteksböcker eller att köpa bara för att du INTE ”får” läsa dem..?

 3. Man behöver inte jobba på ett bibliotek för att känna the curse of the library…Jag behöver bara sticka in näsan där i fem minuter för att komma ut med 4-5 böcker. Det finns ett för bra utbud på biblioteken nu! Fina böcker som det skrivs om på utmärkta bokbloggar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s