Det sista som överger bokmalen är hoppet #2

twoorthree

Jag, varje morgon på väg till bussen och varje kväll innan jag ska sätta mig ner i soffan.

6 tankar på “Det sista som överger bokmalen är hoppet #2

    • Jag tänkte snarare på att jag är så optimistisk vad gäller hur mycket jag tror mig hinna läsa 🙂
      Tittar på en del tv-serier nog (och älskar det), men slötittar aldrig, väljer alltid läsning framom det!

  1. Åh, Rapunzel! Hon är storfavorit hos mina döttrar just nu och flitigt förekommande på tröjor, i målarböcker etc. Annars är jag personligen mycket svag för Belle i Skönheten och odjuret som ju är den största boknörden bland Disneyprinsessorna. 🙂

    • Haha, visste inte ens att det var Rapunzel, tyckte bara gifen kändes träffande 😀 Har även sett något citat på någon boknördig sida om hur personen avundats just Belle för boknörderiet/biblioteket, själv minns jag faktiskt inte något sådant eftersom jag tyckte den filmen var så otäck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s