Varför bor jag inte i Stockholm?! Del 376

Fenomenet Internationell författarscen i Stockholm alltså. Never been, men verkar ju helt fantastiskt! Känns som om de alltid får dit riktiga författargiganter som man tänker att man aldrig har chansen att se i Norden, inte ens på Göteborgs bokmässa. Som i vår: Claire Messud! Jhumpa Lahiri!! Donna Tartt!!!
Folk reser ju faktiskt utomlands för att gå på sina favortibands konserter, det här är ju boknördens motsvarighet..! Men jag läste i det finska förlagets katalog att Donna Tartt ska komma också till Finland i vår – vill veta när och var och hur jag ska fixa in mig!

(Heh, märkte först när jag började plita ner det här inlägget i dag att jag tydligen precis upprepar det Johanna Ö bloggade om på Bokhora igår. Great minds etc…?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s