Läsfest HEL-SIN?

Två miniflaskor whisky, sen är läsfesten igång, för att citera Sigge Eklund via Mind the Book. Om läsning på flyg alltså (även om jag dricker en miniflaska rödvin och inte whisky), och även om den där planerade läsfesten ofta blir mer av ett rastlöst tv-serietittande, halvsovande och infantila Är vi inte framme snart?-tankar. Men drömma kan man ju, och handbagage-packningen planeras naturligtvis enligt läsfestscenariot: Kindle för ett så gott som obegränsat bibliotek, en pocketbok för takeoff and landing.

Med andra ord: god fortsättning! Själv drar jag ikväll till varmare breddgrader, återkommer när tidsinställda inlägg ploppar upp och när hotellets wifi tillåter. Häj!

6 tankar på “Läsfest HEL-SIN?

  1. God fortsättning själv! Du gör helt rätt i att ta med Kindle och en pocket. Så brukar jag också göra (eller så tar jag med Nooken). Ha en underbar resa och semester!

    • Absolut, som abibliofobiker måste man ju vara förberedd på alla eventualiteter 😉 Plus att man ofta måste spänna fast säkerhetsbältet ( = stänga av elektroniska apparater) upp till 45 in – 1 h före landning = mycket förlorad lästid om man inte har med sig också en fysisk bok 🙂

  2. Pingback: Reseläsning (den optimistiska versionen) | Bokbabbel

  3. Pingback: Läsfest på Malta | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s