Gott nytt (läs)år!

trampolin

 

Hej hej från ett förhandsinställt inlägg, förhoppningsvis tillbringar jag mina solsemesterdagar som på bilden ovan. Hoppas även på att hotellet som vi bor på har gratis wifi som utlovat, i så fall återkommer jag snarast på andra sidan nyår med lässtatistik från året som gick. Med den rafflande cliffhangern önskar jag er ett gott nytt år 2014!

6 tankar på “Gott nytt (läs)år!

  1. Gott nytt! Hoppas att ni har en underbar resa! Jag visade förresten dina instagram-bilder från Singapore för min man och nu peppar han som tusan för att vi ska åka dit nästa vinter. 🙂

    • Den var otroligt skön och lyckad ja! Och JA, ni ska absolut åka dit, en härlig stad och perfekt att kombinera med någon strand också (fast ni är knappast strandlejon va? :))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s