Engelsfors x 2

En kall dag i början av december hade jag äran att bli intervjuad om Engelsfors-trilogin för Kulturtimmen och imorgon sänds inslaget på Radio Vega kl.14. Vad jag sade och hur det låter när man tänder ett gravljus (!) kan ni lyssna på direkt, på Arenan eller som podcast.

20131216-213344.jpg

Och eftersom man aldrig får nog av Strandberg & Bergmark Elfgrens böcker ska jag också tipsa om att jag skrev ihop en recensionsliknande grej om hela trilogin till fantasyforumet Enhörningen. Den texten kan ni läsa här. Klick!

2 tankar på “Engelsfors x 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s