Tillbaka

Ah, vilken skön semester vi fick! Sol, pool, böcker och palmer, vad mer kan man behöva? Det blev inget rekordantal böcker läst (när jag tänker efter så var Den Karibiska Snabbläsarresan 2004, med 15 böcker på 14 dagar faktiskt en väldigt regnig semester), men tillräckligt för att jag ska vara nöjd och för att få en fin start på läsåret.

Antal lästa böcker: 6
Antal lyssnade podcasts: 6
Antal sovna flygtimmar, av sammanlagda 28 (!): Svårt att säga, man sover så oroligt och ser inte alltid klockan i mörkret etc, men kanske 13-15? Över förväntan ändå, vilket var skönt samtidigt som det såklart bidrog till lite mindre läs- och podcastfest.

Hur har ert läsår börjat, har ni suttit i pyjamas och läst hela ledigheten? Har sett att många av er har avancerade läsutmaningar på gång också, helt tvärtemot mitt eget lilla läslöfte om att hålla mig till trygga ”bra” vatten, heh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s