Prepare to be amazed

Just nu har de status På väg, men imorgon eller senast får jag gå och hämta ut dessa reserverade skatter på biblioteket:

The Ocean at the End of the Lane, Neil Gaiman
Expeditionen – min kärlekshistoria (illustrerad utgåva), Bea Uusma

Jag tänker mig att bibliotekskortsläsaren typ får dåndimpen och imploderar. Alternativt att bibliotekarierna flockas runt mig och gratulationsklappar mig på ryggen, och att ett grant regn av konfetti regnar ner över min svarta vinterrock och in i huvan, för att sedan orsaka en mer stillsam regnskur över mitt hår, när jag drar upp huvan mot vinterkylan utanför.

 

7 tankar på “Prepare to be amazed

 1. The Ocean at the End of the Lane är SÅÅÅÅ BRAAA! Ska skriva om den på English Bookshop-bloggen i dagarna.

  Jag lånar själv flitigt på bibblan men känner ett larvigt motstånd mot att läsa låneböcker som jag vet är jättebra. De böckerna vill jag ju äga… Knäppt, jag vet.

  • Hurra, härligt att höra också av dig!

   Oftast är jag bara glad över att hitta böcker på biblioteket, att det frigör pengar till andra böcker 😉 Men just Expeditionen har jag förstått att man kanske skulle vilja äga själv, plus att jag ska försöka pracka den på Mr B också, så får se hur det går med den saken

   • Jag har typ ångest över att råka hypea Gaiman för dig så mycket att du kommer bli besviken. Men å andra sidan stämmer jag in med Helena: Den är SÅÅÅ BRAAA!!! Läste den i somras på rekommendation av en kollega, sen dess har jag snöat in på Gaiman. Mmm. Har understrykningspennan redo, många fina citat! 🙂

    • MAN FÅR INTE STRECKA UNDER I BIBLIOTEKSBÖCKER!

     (Var bara tvungen att få det ur mig ;)) Men ljuvligt, det låter lovande, det ÄR ju kul att höra att böcker är bra samtidigt som balansgången med för mycket hypande såklart är knepig den också. Ack ack! 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s