Pocketstoltheten

20140206-184243.jpg

En slags akronym till pocketskam är nog stoltheten, pocketstoltheten, jag känner när jag lyckats hålla mig från att köpa Dust i någon annan tidigare utgåva utan snällt och tålmodigt väntat på den snygga pocketutgåvan.
Nu däremot, nu kan inget stoppa mig!

4 tankar på “Pocketstoltheten

    • Välskriven! Har satt den i handen på läsare med rätt olika smak, och alla har gillat mucho och kommit efter nästa del 🙂 Intressant hur livet levs och systemet fungerar i silon, men det är liksom ändå inte huvudsaken (och det blir inga tråkiga detaljrika beskrivningar heller), det är de olika karaktärernas öden som griper tag i en. Och de är så modiga..!
      Berättelsen griper tag i en, och sen kan du inte släppa boken. Så är det, jag lovar! (Plus att tvåan är ännu bättre!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s