Ode till O

Har ni sett att Enligt O är tillbaka på sin gamla vanliga – och betydligt mer läsarvänliga – domän? I dag har hon dessutom skrivit en alldeles fantastisk Ode till #boblmaf, klicka för många igenkännande fniss! Jag tycker själv att Alla hjärtans dag (eller Vändagen som den fint nog heter på finska) lätt blir lite sliskig i all sin konsumtionshets, men det här värmde mitt hjärta!

P.S. På tal om konsumtionshets så är det förresten tydligen också International Book Giving Day i dag. Om man känner för det kan man ju tolka reglerna fritt och ge en bok åt sig själv..! Vem känner ens boksmak bättre liksom?

Oavsett hur eller om ni firar hjärtan eller böcker önskar jag er en trevlig helg!

4 tankar på “Ode till O

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s