#shelfie, det nya svarta?

I slutet av januari uppmanade New York Public Library folk att på Instagram i stället för selfies, självporträtt, ta bilder på sina bokhyllor: shelfies. Mycket intressantare om ni frågar mig, och ohmigod vilka underbara bilder och hyllor man fick ta del av under den hashtaggen!IMG_6283

En bokbabbelsk #shelfie

Nu har lokaltidningen Västra Nyland hakat på idén och har bett både författare och sina läsare att ladda upp bilder på bokhyllan samt svara på några frågor om den. Kolla mer här om ni vill läsa mer om exempelvis Märta Tikkanens bokhylla – vem vill inte det?

7 tankar på “#shelfie, det nya svarta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s