Det är svårt att lära gamla bokbloggare läsa

20140327-110411.jpgJaha, så var man här igen då, slalomläsning grandioso. Plus att jag ivrigt klappar på några nyanlända recensionsexemplar, varav några känns snabblästa och jag därför försöker motivera för mig själv att jag får börja på… Och så var det biblioteksböckerna som snart måste lämnas tillbaka – vad ska jag göra med dem, inte kan jag väl lämna dem förbisedda?
Lärde jag mig ingenting förra året?

11 tankar på “Det är svårt att lära gamla bokbloggare läsa

  1. Ett tag försökte jag reglera mina bokhögar genom att inte tillåta mig att ha fler än säg tre böcker hemma (alla mina läsningar kommer från bibliotek, köper väldigt sällan böcker). Men så hände det sig ju att jag ändå ”var förbi” biblioteket och såg en, eller två, eller tre böcker som kanske skulle försvinna iväg någon annanstans om jag inte tog chansen… Men jag har nog blivit liiite bättre på att uppskatta hur många böcker jag kan ha på lut. Liiite.

  2. Mkt bra titel på inlägget, varför kom jag inte på den först? 😉 Jag hävdar fortfarande att man inte ska komma dragande med sånna petitesser som förnuft när det gäller bokhögar. Mvh hon som nyss lånade om alla sina biblioteksböcker, råkade reservera en till o dessutom har boktravar upp till taket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s