Det där med djurungar i bh:n…

Läser det i det senaste numret av Filter – #37 med det omdebatterade Sigge Eklund-reportaget – under lunchrasten och ramlar over den korta artikeln om Catarina Krång som driver ett konvalescenthem för fladdermöss (!). Själv reagerar jag på detaljen att hon en gång burit en fladdermusvalp (tydligen kallas ungarna så, det var också nytt för mig) i sin BH, och det får mig omedelbart att tänka på Emma Hambergs bok Rosengädda, nästa! där just detaljen om ekorrar i BH:n gjorde mig irriterad eftersom det kändes så oerhört osannolikt. Men kanske jag får tänka om, se det som förvisso högst ovanligt, men inte osannolikt?

Att sådana söndagstankar på den bokbabbelska fronten..!

5 tankar på “Det där med djurungar i bh:n…

  1. Hej, hittade in här på din intressanta och tänkvärda blogg. Att bära djurungar i bh:n kan måhända verka besynnerligt men gropen mellan brösten är en perfekt plats för en naken och blind fladdermusvalp eller ekorrunge. Temperaturen och fuktigheten är nämligen optimal och det rör sig bara om några dagar innan det lilla livet stabiliserats och växt till sig något:).

    Trevlig vår önskar
    Catarina

    • Jag förstår värmeaspekten, men tänker att det skulle finnas en klämrisk för djuret, och att det skulle kittla eller annars bara kännas konstigt för människan 🙂 Men det är ju du som är experten 🙂 Kul att Filter fick nys om dig!

      • Tack!:) Bra tänkt där med klämrisk men tack vare den fiffiga glipan/gropen mellan brösten finns space som rymmer en småtting. Och inte känns det konstigt heller, bara väldigt naturligt:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s