Tar mig an Messud, äntligen!

We’re not the madwomen in the attic – they get lots of play, one way or another. We’re the quiet woman at the end of the third-floor hallway, whose trash is always tidy, who smiles brightly in the stairwell with a cheerful greeting, and who, from behind closed doors, never makes a sound. […] We’re completely invisible.

Jag har äntligen börjat läsa Claire Messud! Det kändes som om det var  tiden, minsann. The Woman Upstairs är en biblioteksbok, men har även The Emperor’s Children hemma sedan en bokbeställning för kanske ett år sedan (hrrm), och det känns fint att ha den att sedan ta till eftersom The Woman Upstairs verkar lovande!

P.S. Redan nu dödligt avundsjuk på er som ska lyssna på henne på Internationell författarscen på måndag!

5 tankar på “Tar mig an Messud, äntligen!

  1. Pingback: Den harmlösa som bränner till | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s