Packa påskens kappsäck

Det kommer att bestämma min tillvaro, de böcker jag tar med mig.

– Lars Norén, En dramatikers dagbok 20050212

Nu är det alldeles strax påsk och för mig innebär det i år en ljuv och rätt lång ledighet med några längre bilresor men främst lugn tid tillsammans med familjen. Och böckerna förstås – jag har ännu inte gått så långt som att börja räkna dem till familjen..! Jag packar som vanligt för alla eventualiteter och sinnesstämningar, och som om ledigheten räknades i veckor och inte dagar…
Vad läser ni i påsk?

9 tankar på “Packa påskens kappsäck

  1. Med största sannolikhet ingen deckare. Med större sannolikhet barnböcker. Gärna ”Flickan från långt borta” av Annica Thor om jag hittar ett ex.

  2. Pingback: Sisterhood of the World Bloggers Award-frågor | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s