Att tänka lite på Marcus

Nästa gång jag suckar över att jag har hundra obloggade böcker att skriva om*, eller att vården av den kära bokbloggandet ibland kan stjäla onödigt mycket tid av själva läsandet, denna grundförutsättning för att ha en bokblogg, ja då ska jag tänka på Marcusbiblioteket. Alldeles särskilt mycket ska jag tänka på hans inläggsserie CSI: Bokomslag. Vilket oerhört arbete han måste lägga ner på de där inläggen, de innehåller bildsimulatorer och gifs och jag vet inte vad, och de känns både genomarbetade men samtidigt typiskt marcus-ka. Högst imponerande!

*) Jo, det är frivilligt och jo, det är roligt. Men det är inte alltid som jag hunnit skriva ner intrycken innan de försvinner för vinden, och det heller inte alltid lätt att ge böcker den tid/rättvisa/det utrymme de förtjänar.

19 tankar på “Att tänka lite på Marcus

 1. Fast jag håller med om att det ibland känns som man funderar över vad man ska skriva på bloggen så mycket att läsandet kommer i andra hand. Och det känns inte bra, för som sagt, blir det inga böcker lästa blir det inte heller någon blogg 🙂

 2. ja, Marcus inlägg är otroliga!!! och underhållande : D hos mig har det alltid pågått nån typ av ständigt blogg100, men inte handlar det om böcker alltid : ))))

 3. Ja, jösses, vad han skapar ångest hos mig (oss andra) 😉 Nej, jag är mycket förtjust i Marcus förstås; det kommer bli något stort av den pojken, säger tant Pondy.

  • Jag ser framför mig hur vi är på något dunderevent när han har blivit superkändis, och så klappar vi lite på honom och frågar om han minns när han var bloggambassadör och fortfarande jobbade på Pocket Shop 😉

   • Alltså hela det här inlägget och alla kommentarer är sån egoboost!! 🙂 🙂 Er vision om min framtid låter underbar men jag ser mer framför mig att jag kommer gå på soc och då och då gå till biblioteket och surfa in i den här tråden för att minnas hur fina vänner jag hade i #boblmaf en gång i tiden… /Pessimist med dåligt självförtroende.

 4. För mig är ni allihop fantastiska bloggare! Jag är ju hopplöst efter i antalet blogginlägg, men försöker att inte tänka på det så mycket. Det tar ju faktiskt tid att få ihop inlägg som man känner att man vill publicera … Och bara att hinna kommentera på olika bloggar … Bara det!

  • Naaw, fint sagt! Och duktigt av dig att kommentera ju, jag läser mycket men främst i Feedly i mobilen så det är sällan jag tar mig tiden eller ens minns att komma tillbaka och kommentera, ska försöka skärpa mig på den punkten..!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s