Nio år. Kan det verkligen stämma?

balloonsJag tänker först att jag måste ha räknat fel. Nio år kan det väl ändå inte vara? Att barn som föddes i maj 2005 snart ska påbörja en växtspurt och bli gängliga tweenies? Att barn som gick i första klass då jag startade den här bloggen nu går ut grundskolan?
Men jo, så är det. Jag har bloggat och ni har läst och kommenterat i nio år. Vilket betyder att det blir tio – ett decennium! – om ett år. Vet ingen annan än Mind the Book som bokbloggat så länge. Jag måste ju börja planera festligheterna redan nu. Utlottningar, fest, festival, en nationell helgdag kanske?

Fast inte i dag. I dag gläds jag åt de nio åren i stället.

28 tankar på “Nio år. Kan det verkligen stämma?

  1. Stort grattis till dig och din härliga blogg! Jag började ooofbok-blogga 6 augusti 2005 och jag minns när ooofbok blev tillagd på din länklista. Vilken ära!

  2. Happy B-day, Bokbabbel! 9… latensfasen enligt Freud : ) men är det inte då man börjar dryfta stora existentiella frågor… bara ett tips för kommande inlägg ; )))

  3. Alltså, det låter ju som ett solklart läge för att starta en Bokbabbel-festival lagom till nästa år. Självklart med inriktning mot mörka thrillers och annan bokbabbelsk litteratur. Grattis! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s