Fluffigt trots bultpistolen

Den man älskar av Mari Jungstedt XXX+
jungstedtMord på Gotland igen, och den här gången hittas offren skjutna med bultpistol och tillsammans med papperslappar på vilka dikter av Karin Boye är skrivna. Det låter som ett avsnitt Criminal Minds, men det är en ny fluffdeckare av Mari Jungstedt. Det är synd, kan jag känna, att jag aldrig kommer förbi fluffkänslan, att kommissarie Knutas kärlekshistoria med polisen Karin är långt mer viktig för intrigen än morden. Och jo, visst vill jag också lära känna bokpoliser närmare, få se andra sidor än deras yrkesjag, men när jag ska koppla av med en mer eller mindre blodig thriller söker jag mer mörker än så här. Bultpistol eller inte.
Rec.ex. från Albert Bonniers förlag.

2 tankar på “Fluffigt trots bultpistolen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s