”Wow”

wowross

Precis så där ser jag nog ut, när folk säger: Jag har inte läst en bok sen högstadiet!
Jag förstår inte, är det något att vara stolt över?! Stackars dig och ditt fattiga liv, tänker jag, och det tänker säkert även hen om läsande lilla mig också, haha!

8 tankar på “”Wow”

 1. Men visst är det så att somliga tycker dom är coola som inte läser och att vi som gör det är nördar… Strunt samma om de vill sitta som hästar med skygglappar men de ska banne mig inte skratta åt oss som läser!!! :@

  • Ja, som tur händer det här sällan och det är inte vänner utan t.ex. bokhandelskunder (!) som säger det, men det säger det ofta just så där wannabe-coolt så att det låter som om det vore oss läsande det är fel på..!

 2. JA! Vad är UPP med det där?! Det jag hör mest är ändå folk som säger att de inte hinner läsa. Pga så mycket studier, jobb osv. Och det känns ju alltid lite som en pik. Som att ”jaha du jobbar kanske inte så hårt om du hinner läsa sådär mycket”. De menar kanske inte alls så men ändå.

  • Förstår vad du menar, lite samma som folk som inte ”hinner med Facebook”. Right, för du kan inte titta på det i tre minuter när du åker till jobbet? Okejrå.

   Dessutom: people, prioritera! Läsning är min bästa hobby, därför gör jag plats för den, läser inte bara när jag har fyra veckors semester, det är klart att det blir jättelite läst då!

 3. Du skriver precis som jag känner och tänker. Det svåra i sammanhanget är väl att bita sig i tungan och *inte* börja värdera ”min livsstil mot din livsstil”. Ett relaterat problem är när man kommer hem till någon, och så har dom inga bokhyllor! Hur ska man då veta vilken sorts människa de är? Jag blir alltid lite obekväm i hem utan bokhyllor – alternativt när bokhyllorna är fulla med böcker utgivna av Reader’s Digest eller Sidney Sheldon eller Harlequin-litteratur. Inte för att värdera, men då känner jag helt plötsligt att ”jag och denna människa kan omöjligen ha något gemensamt?”

  • Jag förstår precis vad du menar! Och det är onekligen lätt att börja värderar varandra, från båda hållen tror jag. Men JAG är ju åtminstone nöjd så här, eller snarare skulle jag vilja hinna läsa ännu mera…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s