Blågrå bibliotekshög

Bibliotek alltså, vad skulle man göra utan dem?
Troligt scenario åtminstone för egen del: jag skulle vara luspank och ofrivilligt med i antingen Hoarders eller Lyxfällan, balanserandes på svajande bokhögar och maniskt kramande SvBs Höstens böcker. Väsandes my precioooous

bibbahögjuni

Ja, det är tur att biblioteken finns. Liksom En gul apelsin, En och annan bok samt Fiktiviteter, som uppifrån och ner är de direkta orsakerna till att de här böckerna hamnade härhemma. Jag lånade första delen i Mara Dyer-trilogin för ett tag sedan, och den är väldigt spännande och beroendeframkallande så här långt. Bara i första kapitlet berättar ouijabrädet för Maras bästa vän att sättet hon kommer att dö på stavas M-A-R-A. Vilken öppning!
Ni ba: Vänta nu, bloggade du inte om en sommarbokhög alldeles nyss? Jag ba: Jag vet inte vad ni talar om!

13 tankar på “Blågrå bibliotekshög

  1. Ahaha! Min fina sommarbokhög höll på att rasa ihop totalt efter mitt senaste biblioteksbesök. Jag hade faktiskt inte räknat med att få alla mina bokningar samtidigt! 😉 Och nu blev jag nyfiken på de där Mara Dyer-böckerna…

    • Tycker absolut du ska kolla upp Mara Dyer (Michelle Hodgkin), det finns lite brister men de är väldigt spännande, underbart YA-iga och det bästa av allt (?) roliga och med små små insprängda nördreferenser här och var!
      Men ja, borde frysa alla mina biblioteksreservationer nu… Men det vill jag ju samtidigt inte! 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s