Bokbabbel, eder röst i etern!

raVet ni vad hörni, nu har jag nyheter som är roliga åtminstone för mig men förhoppningsvis också för er! Under åtta sommartorsdagar kommer jag nämligen att i radio få tipsa om en bok som på något sätt anknyter till något aktuellt tema. Inslagen är ungefär fem minuter långa och sänds i Radio Vegas program Radiohuset som går varje vardag mellan kl.15 och 17.

Är så glad över att för göra detta! Dagens inslag har spelats in på förhand eftersom jag befinner mig på resande fot, och temat är därför fotboll. Ratta gärna in era radion eller lyssna på nätet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s