Mera Linda S

Bra – men potentiellt dyrt! – tips från Johanna L på Bokhora: Linda Skugge har en lästumblr med små citat och kommentarer om böckerna hon slukar i väldig takt. Jag noterar bland annat att Linda gillar Claire Messud (såklart) och älskar Jenny Diski (SÅKLART. Vem gör inte det?). Och det här med den avsedda likheten mellan bokomslagen för Saker under huden och 40 – Constant reader var ju rätt kul, och får mig samtidigt än nyfiknare på att läsa den förstnämnda som jag hittade som e-bok. Läspepp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s