Påminnelse: Tove Jansson-bloggmarathon

Kom ihåg att anmäla er till Tove 100-bloggmarathonet som går av stapeln lördagen 9.8! Sista anmälningsdag är nu på fredag, 1.8, och man anmäler sig genom att maila mig på bokbabbelblogg [at] gmail. com.

Idén är alltså att respektive bloggdeltagare publicerar ett inlägg under en jämn timme (eller halvtimme, beroende på hur många vi blir) under dagen, och att vi på så vis får en hel dag fylld med Tove Jansson-relaterade minnen, anekdoter, recensioner och reflektioner. Turordningen bestäms enväldigt av mig, och jag mailar er som deltar med listan inkommande vecka, så att ni kan förhandspublicera inlägget på rätt tidpunkt. Tack till er alla som redan har mailat, jag har varit på semester med svajigt internet och inte svarat er alla, men ska nu ta och göra en stor Excel-lista (!) och återkomma till er inom kort!

6 tankar på “Påminnelse: Tove Jansson-bloggmarathon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s