Böcker i bersån: Sjukdom

I dag hörni, det är då ni ska slå på Radio Vega klockan 14.03 (repris kl.23.03) och lyssnaIMG_7539Boktok73, Anne Hietanen och mig diskutera böcker på temat sjukdom i programmet Böcker i bersån. När jag blev tillfrågad om jag ville delta i programmet kunde jag glatt konstatera att jag redan läst och älskat många böcker på det temat (Genova, Green, Gardell m.fl.), så jag var inte sen att hoppa på. Att jag dessutom råkade ha bronkitis då programmet spelades in kan väl inte anses vara något annat än passande..?

Böckerna vi pratar om i programmet (klicka på länk för min recension):
Still Alice, Lisa Genova
Berg har inga rötter, Manne Fagerlind
Wonder, J.R. Palacio
The Fever, Megan Abbott
The Fault in Our Stars, John Green
So Much for That, Lionel Shriver
I kroppen min, Kristian Gidlund
Hon hette Jennie, Moa Herngren
Dagar utan hunger, Delphine de Vigan
Tell the Wolves I’m Home, Carol Rifka Brunt
Torka aldrig tårar utan handskar-trilogin, Jonas Gardell (1. Kärleken, 2. Sjukdomen och 3. Döden)

UPPDATERAT: Här kan ni lyssna på programmet om ni befinner er inom Finlands gränser.

2 tankar på “Böcker i bersån: Sjukdom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s