Nu e’re klippt!

Mera radio, verkar ju som om jag orerar i etern hela tiden men riktigt så är det inte. Här är ändå några klipp och länkar till vederbörande recension från den senaste tiden.
Veckans bok för två veckor sedan anknöt till Jeppis Pride, och det självklara men ändå inte mindre viktiga eller läsvärda valet var Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar – 1. Kärleken. Recensionen hittar ni här.

Förra vecka led åtminstone min egen semester mot sitt slut, och jag pratade om det – i mina ögon vidunderliga – faktum att flest skilsmässoansökningar lär komma in just så här mot slutet av sommaren och semestrarna. Själv känner jag mig harmonisk som en liten koala, men boktipset är den fantastiska och destruktiva boken Ur vulkanens mun av Helena von Zweibergk. Tydligen var jag så tagen av boken då jag läste den att jag bara producerade den här yttepyttiga textsnutten, men jag rekommenderar t.ex. den intressanta dubbelrecensionen på Bokhora. Och boken såklart, den rekommenderar jag varmt!

Den här veckan har jag hett, liksom jag haft hett de senaste veckorna. Varför inte ta upp en dystopi som tangerar klimatförändringar då? En tid för mirakel skrev jag om här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s