Fem fantastiska

Ni vet när folk postar bilder på magnifika bokskatter som kommit till dem via magiska brevlådor, välutrustade bibliotek, fantastiska bokhandlar, sanslösa loppisar eller snälla förlag. Och de där människorna frågar sig var de riktigt ska börja, eftersom de har så mycket fantastiskt att välja emellan.
Jag är den människan nu.

Processed with VSCOcam with f2 presetDe fyra översta känner den hökögda läsaren igen från min Adlibris-beställning häromveckan, den understa har trillat ner i en och annan bokbloggarbrevlåda de senaste dagarna. So much awesomeness helt enkelt! Ska jag börja med en snabbläst och uppslukande bok om en utmaningslek som spårar ur? En på-gränsen-till-för-obehaglig-berättelse om husvagnar som ramlar ner på ett tomt och oändligt fält? Eller helt enkelt hugga tänderna i den orangefärgade tegelstenen som jag, let’s face it, längtat efter sedan jag läste sista sidan i den ohyggligt välskrivna Broken Harbour sommaren 2012?

2 tankar på “Fem fantastiska

  1. Stod och höll i Lindqvist igår. Den vill jag också läsa men väntar in pocketvetsionen. Eller kanske lånar, denna återupptäckta service (tack till mina små bibliotekälskande barn!).

    • Rec kommer den 17.9, men jag kan väl avslöja att den här nog inte är hans vassaste. Du är duktig om du väntar – och bibliotek är ju en guldgruva, det ska man inte glömma bort!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s