So many books, so little utrymme i postlådan

ändlöstVår tambur igår kväll

Jaha, det är högsäsong för höstböckernas ankomst de här veckorna va? Ni vet, den tiden på året när man är bästis med personalen på postens utlämningsställe, får frågor av grannarna ifall man ska flytta eftersom man bär en låda full med böcker över gården och man själv försöker muta den man bor med att köra till soptippen för att dumpa lite kartongskräp eftersom husbolagets egen soptunna redan är full.

7 tankar på “So many books, so little utrymme i postlådan

  1. Jag går faktiskt till utlämningsstället så gott som dagligen… De tittar skumt på mig numera… Speciellt som jag fortfarande får recex till mitt gamla efternamn ibland (trots att det är tre år sedan ju) och kommer med i förväg utskrivet personbevis för att bevisa vem jag är…

    • 🙂 🙂 🙂 Det är knepigt med de där efternamnsbytena ja! Själv hoppas jag få min YA-bok från Book Dep. trots att jag visst tappade bort mitt efternamn i min beställning, hjälp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s