Sweet Valley-spökskrivaren

Jag vet ju att ni är många som läser här som, liksom jag, växte upp med Francine Pascals kaliforniska pastelldröm Sweet Valley som en grund för ett läsande liv. Här är en intressant artikel av en av spökskrivarna bakom serien, om hur själva spökskrivandet gick till, men också om omvärldens syn på spökskrivandet, hur det skilde sig från den akademiska världen och hur Jessica och Elisabeth fick representera olika delar av henne själv under flera år i hennes twentysomethings.

Tack för länken Kugge!

8 tankar på “Sweet Valley-spökskrivaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s