Där är ni och här är jag

allashögarOch DÄR slogs dörrarna upp till Bokmässan i Göteborg, och HÄR sitter jag, inte alls på mässan utan hemma och undrar vad jag riktigt tänkte i början av året när jag skulle spara pengar och semesterdagar och inte åka dit i år. Nåväl, jag får väl lusläsa allas era blogginlägg, tröstköpa mig en bok eller två samt tänka på att jag nästa vecka inte kommer att drabbas av varken boksmälla eller Den Stora Mässförkylningen™, två garanterade följeslagare efter några dagar på Svenska Mässan.
Men ha så himla kul ni andra! Och skriv flitiga rapporter till oss hemma i stugorna, ok?

5 tankar på “Där är ni och här är jag

  1. Om det kan vara till någon tröst så får jag som lärare inte ihop detta med ledigt för bokmässa rent praktiskt. Jag ska dock dit på lördag, men mest för att jag geografiskt har hyfsat nära och för att jag lyckats övertala sambo och syster att följa med mig i år! (; (:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s