Soon, very soon

IMG_4703_2TBR, ASAP. Läspeppen är det ingen brist på, tiden däremot. Och sedan kan det ju hända att jag har cirka jättemånga biblioteksböcker hemlånade också, oh well.
Vilken bok ska ni ta tag i bara ni får tid?

2 tankar på “Soon, very soon

  1. Så känner jag också. Och alldeles för många som jag vill läsa. Har en hel hög ”gamla” böcker som jag skulle vilja dyka in i igen så som Samuel Beckett i original och några på spanska av spanska och argentinska författare. Dessvärre räcker tiden bara till att läsa lite mer lättsmält litteratur som man inte behöver fundera kring lika mycket och kanske inte gå tillbaka och läsa föregående sidor för att komma in i historien igen. Just nu vill jag läsa Gentlemen och Gangsters av Klas Östergren innan jag ger mig i kast med hans nya Twist.

    Hälsningar
    Camilla

    Du hittar mig på http://enboktillkaffet.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s