Hfors bokmässa + utlottning!

23-26.10 är det dags för Helsingfors bokmässa, ska ni gå? I år fick man som bloggare kirja2014ansöka om att ackreditera sig – ett fint initiativ tyckte jag redan innan min ansökan godkändes. Nu kan ju inte Helsingfors och Göteborgs bokmässor direkt jämföras, det finns inga seminarier i Hfors och de utländska gästerna är betydligt färre här på hemmaplan. Biljettpriserna skiljer sig därmed också åt (speciellt om man räknar med seminariekortet alltså), men trots det känns initiativet att låta också bloggare (och inte bara journalister) komma och gå varje dag, med ett rum för att hänga upp jackan och vila fötterna/huvudet i, som något högst välkommet och uppskattat!

Jag har fått två inträdesbiljetter att lotta ut (lottar ut dem i ett par så kan du ta med någon som får bära dina bokinköp). Du deltar genom att svara i kommentarsfältet nedan senast söndag 12.10. Kom ihåg att ange din mailadress!

11 tankar på “Hfors bokmässa + utlottning!

  1. Såklart man vill vara med och vinna biljetter till bokmässan i Helsingfors! 🙂 Ska passa på att säga tack för en bra blogg nu när jag en gång kommenterar också, händer inte så ofta, även om jag tittar in ofta. Så tack! 🙂

  2. Pingback: Och vinnaren är… | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s