Och vinnaren är…

Screen Shot 2014-10-14 at 21.05.22Testade för första gången den i bloggvärlden så bekanta random.org och fick fram en lycklig vinnare i utlottningen av bokmässebiljetter, grattis Raitalammas, du borde ha fått mail av mig!

Hoppas ni andra tar er till mässan i alla fall! Just nu ser det ut som om jag ska gå på torsdag och lördag, men det kan nog ännu ändra. Har bläddrat lite i programmet och tänkte lista lite intressanta programpunkter när mässan närmar sig. Har ni redan spanat in något eller någon ni absolut måste se?

8 tankar på “Och vinnaren är…

  1. random.org kan man ju också använda för att bestämma vilken bok man skall läsa härnäst! Sedan är det ju bara fråga om hur stor lista man laddar upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s