Meanwhile in Finland: barn- & ungdomslitt i Bokextra

… och på tal om det jag skrev imorse om Augustprisets barn- och ungdomsbokskategori: imorse damp även Hufvudstadsbladets bokbilaga Bokextra ner i brevlådan, och hur många barn- och ungdomsböcker/-författare nämns eller intervjuas på de 32 sidorna i den? Maria Turtschaninoff berättar svaret på sin blogg: EN BOK. Som dessutom är ett tips av en aktuell författare (heja Susanne Ringell), och med andra ord ingen kulturredaktionen själv valt att uppmärksamma. Jag tycker ändå att HBL är rätt bra på att uppmärksamma B&U-böcker på sina kultursidor, men det här känns ju mer tveksamt.

Så jo, vi har en lång bit att gå även här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s