Bokmässa och bibliotekslån

Helsingfors bokmässa kom och gick, jag var där på torsdag och lördag och hann som vanligt med betydligt färre program än jag tänkt mig eftersom man ju träffar så många bekanta man vill hinna prata och hänga med. Men det är okej, jag är ju också en av de där kulturtanterna som nämns i den lilla intervjun Radio X3M gjorde med mig inför mässan, som alltså kryper fram ur min läskammare och gläds över att få möta likasinnade läsande vänner.
Just på bokmässan gjorde jag inga andra inköp än Jolin Slottes nya roman, men det var nog lika så bra om man ser till den stadigt växande bibliotekslånehögen härhemma:

Processed with VSCOcam with p5 presetAlla barnen lånade en biblioteksbok, utom Bokbabbel, hon lånade som en tok.

Blir det inte stressigt? frågade en kompis som var på besök. Jo, skräckblandad förtjusning är väl den rätta benämningen. Var ska jag börja..? Måste åtminstone se till att frysa resten av mina reservationer (jodå, det finns fler…), för det här börjar bli ohållbart.

2 tankar på “Bokmässa och bibliotekslån

  1. Jag har samma problem med en växande bokhög men alldeles för lite tid till att ta mig an den. Vill så gärna läsa och helst hela tiden :-).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s