Inga vår(utgivnings)skrik än så länge

Efter en närmare titt på vårutgivningen kan jag tyvärr inte påstå att jag än så länge direkt astridglädjedansar, hur är det med er? Jag har åtminstone inte ännu stött på något direkt omstörtande och Bokbabbel-hojtande, inte heller är det särskilt många gamla författarfavoriter som släpper nytt. Hmm.
Litteraturkvalstret rapporterade dock om att Astrid Lindgrens dagböcker från tiden kring andra världskriget kommer att ges ut av förlaget Salikon, dem blev jag i alla fall försiktigt nyfiken på!

Och om inte annat kanske våren 2015 är den tidsperiod man äntligen hinner läsa lite gammalt ur bokhyllan och andra bokskatter som blivit släpande..? Kanske? HAH! Bokmalar måste vara en människotyp med särdeles dålig självkännedom…

4 tankar på “Inga vår(utgivnings)skrik än så länge

  1. Jo, jag har allt sett några böcker jag kommer vilja läsa ur vårutgivningen – men jag instämmer i att det känns lite tamt. Min spontana reaktion var liksom ”var det bara det här?”. Det var tyvärr inte så många böcker som fick mig att jubla av glädje och förväntan, så det är ju rätt skönt att du kände likadant så jag slipper undra om jag är helt odräglig bortskämd 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s