Jubileumsseminarium i Åbo!

På torsdag ordnas det ett jubileumsseminarium kring bokens tillkomst och användning i Åbo. Seminariet är alltså uppbyggt kring hur boken kommer till från först författarens och sedan förlagets synkvinkel och vad som sedan händer med den ute i världen, och ni kikar lite på evenemangets flyer nedan så noterar ni kanske att jag ska vara med i panelen som handlar om själva läsningen. Kul! Medan jag studerade i Åbo var jag ofta på de här tillställningarna, serverade te och smörgåsar tillsammans med ämnesföreningen och lyssnade till de inbjudna författarna, så det är spännande att få sitta på ”andra sidan” den här gången. Kom och lyssna, det är helt gratis och man kan välja att höra på en eller flera diskussioner om man inte kan vara med hela kvällen!Semflyer

5 tankar på “Jubileumsseminarium i Åbo!

  1. Pingback: Det är sådana här frågor vanliga människor aldrig ställer sig, va? | Bokbabbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s