Adventsdrömmar om en HP-box

Glad första advent, sitter ni vid det första adventsljusets sken och läser månntro? Med drygt fyra veckor kvar till jul börjar det bli dags att knåpa ihop julklappsönskelistor, och i år tror jag faktiskt att jag ska önska mig några böcker*, nämligen dessa:

hpsetMen alltså, ni förstår väl hur bra den där samlingsboxen skulle göra sig i det bokbabbelska hemmet? Vi har alla HP-böckerna i familjen, men en del är på svenska och en del på engelska, och dessutom har min i övrigt icke-läsande broder lagt beslag på dem alla (vilket ju naturligtvis är något jag känner att jag vill stöda), så visst finns det ett rätt stort behov för den här pocketspecialupplagan, yes?
Finns det några hårda paketönskemål på era julklappslistor?

*) Brukar annars önska presentkort till bokhandlar, eller några ytterst konkreta titlar som jag vet att svärmor kan få tag på.

8 tankar på “Adventsdrömmar om en HP-box

  1. Ja eftersom jag inte handlat nåt på ett år så kan man ju faktiskt handla till mig och veta att jag inte läst 😉 skrev upp lite önskemål på bloggen men tror knappast någon vågar köpa böcker ändå 😛

  2. Jag skulle gärna läsa om alla HP-böcker, har alla på engelska i bokhyllan, men de är ju så himla tunga. Har funderat på att skaffa dem som e-böcker i stället. Annars så ska jag nog önska lite böcker i julklapp, känns inte som att några saker* platsar in i vår etta just nu.

    *För böcker är ju inte saker utan böcker. 😀

    • Haha, intressant logik där!
      Jag SKULLE ju kunna få tag på böckerna på annat sätt i det här fallet, men just boxen är så snygg! En annan av boxarna lär dessutom ha en Hogwarts-karta med, MMMMM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s