En vass Kallentoft

Jordstorm av Mons Kallentoft XXXX-
jordKallentoft ångar vidare i sin elementserie (fortfarande med årstidsseriens polis Malin Fors i huvudrollen såklart) och den här gången är fallet lika ruskigt som det snygghemska omslaget. En man hittas mördad, en flicka försvinner. Snart framkommer det att det här är människor som på sätt eller annat gjort sig hörda och sagt ifrån. Och vilken kall och rå mördare det är frågan om, utan att spoila så kan jag berätta att man t.ex. får följa ett offer som blivit levande begravt – fy sjutton vad obehagligt alltså, man får ju cellskräck med mindre! Att sedan Malin Fors yrar på med sina offerröster som hon hör och inte hör, det är sådant man får ta med Kallentoft. Jag tycker ändå att det här är en av hans vassaste!
Rec.ex. från Forum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s