Litteraturens svåraste fråga?

eatwhile

SÅ sant! Hur ordnas det inte kurser inom litteraturvetenskapen i detta ämne..? I den här frågan är ju min Kindle överlägsen alla fruktlösa försök med mobiltelefoner balanserande över boken eller boken inklämd under tallrikskanten. Ändå sitter man där, lunchpaus efter lunchpaus, och tragglar. För att det ju är värt det i slutändan.

2 tankar på “Litteraturens svåraste fråga?

  1. Det centrala ligger i att ha en bok som går att hålla öppen med en hand (pocket funkar bra om den inte är för tjock) och mat som man kan äta med ena handen (unicafes sössön brukar funka bra). Långvarigt utprovat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s