Bloggåret 2014

Även om 2014 var ett år då det kändes som om många bokbloggare blev upptagna med Livet och bokbloggosfären blev, om inte tröttare så åtminstone mindre inläggsstinn. Även jag producerade lite färre inlägg överlag, men trots det blev det ett fint och händelserikt bloggår.

Den i december 2013 inspelade radiointervjun om Engelsfors-trilogin sändes. I slutet av 2013 hade jag också intervjuats av den finlandssvenska veckotidningen Kuriren, och den intervjun publicerades med det fnissframkallande felet att jag önskar mig fler böcker i Dan Brown-anda (!).

Jag fick göra mycket radio! Prata böcker om sjukdomar i ett avsnitt Böcker i bersån, men också göra inslaget Veckans bok på radio Vega under åtta sommarveckor. Texter från eller om bloggen citerades i Hufvudstadsbladet, svenska Elle och Skånska dagbladet.
Jag ordnade Tove Jansson-marathon den dagen hon skulle ha fyllt 100 år, och en massa bloggar deltog, tack för det! Mitt inlägg om bokmässan i gifs gjorde succé och när jag besökte bokmässan i Helsingfors hamnade jag i tidningen (Vasabladet) igen.
I övrigt var det väl som vanligt: recensioner, bokprat, enkäter, några utlottningar. Nu går vi in i ”jubileumsåret” då Bokbabbel fyller tio år, får se vad som händer då!

Tidigare år: 2010, 2011, 2012, 2013.

6 tankar på “Bloggåret 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s