Knausgårds ”okända” bok

Hur har jag inte vetat att Knausgård (alias Knaus alias KOK) har kommit ut med enhemmaborta ny bok tillsammans med Fredrik Ekelund?! Eller att han och Linda har fått ett fjärde barn också? Johanna Lindbäck, fellow Knaus-fan, upplyste mig dock om allt detta på Bokhora och genom exalterade tweets, så nu är jag några knapptryck från att omvandla mitt julklappspresentkort till en 500-sidig ”Min kamp” utan smärta, ”Min kamp” på semester. Just fotbollen intresserar mig inte, men det gör ju som ni vet Knausgård, så är rejält nyfiken på den här nu!

P.S. På tal om brevböcker så har jag äntligen förstått att reservera Brev från Tove Jansson på biblioteket. Könummer 30, men än är året ungt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s