Fredagsenkät

Nu var det lite för länge sedan vi körde en enkät, va? Häng med, svara i kommentarerna eller länka från din egen blogg!

Läser just nu: Lite för många böcker på en gång.
Borde eller skulle vilja läsa just nu: Alla de där böckerna som väntar på mig, både de jag har hemma och de som än så länge bara finns på mina önskelistor.. Är till exempel väldigt nyfiken på Girl on the Train (Paula Hawkins), vårens mest hypade bok?
Sugen på att köpa: Paula Hawkins, Harlan Coben, Emily Gould, S.J. Bolton, S.J. Watsons nya, Visitants av Dave Eggers… Shall I go on?
Bok eller annan kulturupplevelse jag mest ser fram emot i vår: Det finns till min förvåning inga böcker som min kropp skriker efter att ska publiceras nu i vår – med detta sagt så är min bokönskelista inte kort för det. Har en hel del böcker som jag är väldigt nyfiken på, främst på engelska för tillfället, men det kommer såklart fler allt eftersom, det gör det ju alltid. Vad gäller kulturupplevelser är jag övertygad om att det kommer att bli helt legendariskt när #boblmaf goes Helsingfors! Och sen är jag nyfiken på vad Helsinki Lit den 22-23.5 kommer att erbjuda!
Antal biblioteksböcker hemlånade: Faktiskt bara tre för tillfället, listan på reservationer är däremot skrattretande.
Om Lena Dunham och Caitlin Moran skulle hamna i en battle skulle — vinna. Motivera! Nu har jag inte läst dessa kvinnor senaste alster – ännu! – men jag är ändå ganska övertygad om att Moran skulle svänga med sin stora kalufs och prata omkull Dunham vilken dag som helst. Och hennes scenärvaro är ju inte heller av denna världen!

Bonusfråga: Så ämnar jag fira Internationella Bokbabbel-dagen 21.5: Som sagt så är det ännu oklart, men pampigt och minnesvärt måste det bli! Än så länge har det kommit in förslag om både Bokbabbel-tema på ett bloggmaraton och årskavalkader, gillar gillar!

Trevlig helg!

11 tankar på “Fredagsenkät

  1. Visitants låter hur intressant som helst! Älskar Eggers och älskar reseskildringar, så det måste helt enkelt vara bra! Jag har också hans A Hologram for the King hemma, med tanke på att jag har tyckt om allt annat han har skrivit kanske jag borde börja med den.

    • Är så nyfiken på den ja! Har inte läst något annat av Eggers förutom ”The Circle”, men känner spontant att ”Visitants” är en bok för mig! Hur var det, läste du sen någonsin Robyn Davidsons ”Tracks” (som nu går på bio)? Minns att du bloggade om den, och jag reserverade den då på bibban, men har fortfarande inte fått boken

  2. Pingback: Fredagsenkät från Bokbabbel | BOKHYLLAN I PEPPARKAKSHUSET

  3. Pingback: Fredagsenkät

  4. Pingback: Fredagsenkät på en lördag | Dark Places

  5. Pingback: Fredagsenkät | Tystnad

  6. Pingback: Fredagsenkät och lite fredagsmys | Tant Augustas tekopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s