Reseläsning (den optimistiska versionen)

När ni läser det här är jag på väg på solsemester och befinner mig troligtvis någonstans överemmastoneawesonepeoplereading Europa, förhoppningsvis på en läs- och podcastfest utan dess like! Vad jag ska läsa undrar ni kanske? Vad roligt att ni frågade! Varsågod för sedvanligt optimistisk semesterläsningslista:

Låt mig ta din hand, Tove Alsterdal
The Madness Underneath, Maureen Johnson
Not That Kind of Girl, Lena Dunham
Station Eleven, Emily St John Mandel (den här boken kan ha varit ett spontaninköp från igår kväll när jag i bussen på väg hem till packningskaoset lyssnade på ett av de många avsnitt av podcasten BOTNS där de pratar om boken. I #296 jämfördes den med böcker av Justin Cronin, Hugh Howey och Cormac McCarthy (!!). Kändes skamligt att inte redan ha kastat sig över denna bok som fått idel lovord!)
Aristotle and Dante Discover the Secrets o the Universe, Benjamin Alire Sáenz
A Wise Man’s Fear, Patrick Rothfuss
Crazy Love You, Lisa Unger (OBS OBS, alldeles sprillans ny, släpps om ungefär en vecka! Graphic novel-tecknare med mörk förflutet, älskar den redan på basis av beskrivningen!)

Vänligen observera att detta inlägg är skrivet innan flygplansdörren slog igen – Bokbabbel förhåller sig med andra ord rätten till ändringar…

4 tankar på “Reseläsning (den optimistiska versionen)

  1. Det är ju alltid en intressant fråga hur stort ”överskott” i böcker man skall ha om man befinner sig på en plats där man inte har fri tillgång till fler böcker.

    • 3-13.2, varav två dagar gick åt enbart till resande pga mellanlandningar etc. Men faktum är att jag faktiskt läste FLER böcker än väntat, det har då aldrig hänt tidigare (dock inte megategelstenen till fantasyroman, men ändå)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s