Vänder i skogen och går vidare

Det som händer i skogen av Hilda-Maria Sandgren XXX-
detsomJag ÄLSKAR ju coming of age-romaner och i graphic novelform brukar de komma till sin rätta speciellt fint. Samtidigt hade jag inga förväntningar förutom de genremässiga på den här, så risken för besvikelse var i stort sett inte ens närvarande. Men inför Det som händer i skogen kände jag dock… ingenting? Eller jo, jag tyckte att en del av blyertsteckningarna blev alldeles för suddiga, men det var det enda jag egentligen reagerade på med hela boken.
Inga konkreta ”fel” eller brister alltså, jag bara läste och gick vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s