#bythepool

A good swimming pool could do that – make the rest of the world seem impossibly insignificant, as far away as the surface of the moon.

Så skriver Emma Straub i The Vacationers, och som jag har njutit vid två olika swimmingpooler de senaste dagarna! Med 9,5 utlästa böcker på 11 dagar är det här min nästbästa läs-semester någonsin, efter 15 böcker på 14 lite regniga dagar i Karibien 2004. Nu är vi hemma igen, och även om det inte känns såå underbart är det härligt att veta att jag har bloggrecensionsmaterial så det räcker och blir över för de kommande veckorna! Stay tuned för thrillers, dystopier, skräckromaner, memoarer och fnissiga fantasyböcker alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s