Bokhora blir fem igen

Nämen OJ, newshar ni sett vad som har hänt på Bokhora – Marcusbiblioteket och Peppe har joinat gänget! Vilka topprekryteringar, och vad roligt med lite liv i bokbloggosfären år 2015, då det vissa dagar känns som om man bloggar ut i tomma intet, om man över huvudtaget bloggar.
Grattis alla, känns det som!

12 tankar på “Bokhora blir fem igen

  1. Inte meningen att rub it in två gånger (första kommentaren fastnade tror jag – i vanliga fall brukar kommentaren dyka upp på en gång, very strange that). Mvh Hon som kör med härskartekniker i kommentarsfält. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s