#WIDN

På Instagram förekommer hashtaggen #WIDN (What I’m Doing Now) i mitt flöde med jämna mellanrum, oftast en ursäkt för folk att lägga ut en vacker bild med lite dagboksrelaterat innehåll därunder. Tänkte ändå sno den rakt av för en kort resumé över vad för slags bokliga aktiviteter som för tillfället sysselsätter mig (och det kommer en bild också, fortsätt scrolla!):

– Läser om Där vi en gång gått inför söndagens bokfrukost med Breakfast Book Club därviinternationella versionen. Den är en av mina favoritböcker av Westö och jag blev glad när jag såg att det var just den boken BBC hade valt ut inför Hfors-bokpratet. Nu när jag läser den för andra gången känns den dock vä-häldigt ord- och detaljrik, något jag inte direkt mindes från min förra läsning. Lite kan det säkert bero på tidspressen att jag nästan har svårt att komma in i den, får se vad känslan är när jag väl kommer i mål

– Inser att det är en dryg månad till bloggens tioårsjubileum och att det minsann är dags att börja dra i trådar för någon slags firande!

– Alltid har man ju fler böcker än man har ens vaken tid, för att inte tala om tid man verkligen kan åsidosätta åt läsning. Men nu har jag fler än vanligt, då jag förutom sedvanliga böcker jag är nyfiken på (se punkterna nedan) dessutom har flera bokprojekt som kräver att jag läser minst en bok, och för ett av dem dessutom läser in mig på ett helt tema. Väldigt väldigt roligt, men tyvärr ingenting man får ledigt från jobbet för att göra, hmpf!

– Dreglar över den här frestande bibliotekshögen som jag verkligen inte har tid med, snyft!

Processed with VSCOcam with p5 preset– Spammar min Goodreads-feed med Want to read-böcker efter tips jag plockat upp under #QuietYA-tråden på Twitter. Bra ungdomsböcker som inte fått den uppmärksamhet och det läsarantal de förtjänar alltså, massvis med tips som får mig att förlänga vill läsa-listan med en halvmeter samt känna kärlek till alla dessa läsare världen över

Vad gör ni denna soliga aprilvecka? Har ni balans mellan faktisk lästid och böcker ni vill ta er an (haha, as if!)?

6 tankar på “#WIDN

  1. Pingback: #WIDN (#WISDTM) | Dark Places

  2. Pingback: Eli läser och skriver | #WIDN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s