Välkommen #boblmaf!

I dag är ingen vanlig dag för i dag eller allra senast imorgon så landar eller landstiger en stor del av bokbloggarmaffian på finsk mark! Här! Hos mig (tekniskt sett i huvudstaden som jag inte ens bor i, men hav överseende med en exalterad bokbloggare)!IMG_5626_3

Facebook och Twitter har gått varma den senaste tiden och nu hoppas vi att vädret är fint åtminstone under Westö-vandringen, att Helsingfors charmar bokbloggarna så det går att locka dem tillbaka hit någon gång och framför allt att vi hinner prata oss hesa om böcker, nagellack, visitkort, livet, finlandismer och annat som brukar komma upp när vi ses IRL. Live-rapporter följer på Twitter och Instagram så länge mitt gamla iPhone-batteri håller, annars får vi återkomma på måndag. Peppen..!

3 tankar på “Välkommen #boblmaf!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s